LOOPBAAN- EN STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Moet je kiezen, maar weet je niet hoe? Sta je voor een profielkeuze, studiekeuze of schoolkeuze en heb je niet de financiële middelen om professionele hulp in te schakelen? Meld je aan voor loopbaan- of studiekeuzecoaching en laat ons je helpen!

Veel jongeren moeten vanaf de tweede in het voortgezet onderwijs al veel keuzes maken. Wellicht ben jij wat later aan de beurt, maar eens komt het moment dat ook jij moet gaan kiezen. Profielkeuze, vakkenpakket, studierichting, waar is de school gevestigd, op kamers, of toch niet…? De keuzes moeten gemaakt worden. Misschien heb je wel het gevoel dat je moet kiezen voor de rest van je leven. En wat is dan de beste keuze? Er zijn zoveel mogelijkheden. Heel begrijpelijk dus dat dit een pittige klus is, waar veel jongeren, en misschien jij dus ook, regelmatig in vastlopen.

De Stichting Veida helpt kinderen en jongvolwassenen (12-27 jaar) die de financiële middelen niet hebben om zich verder te ontwikkelen door loopbaan- en studiekeuzecoaching.

Gabriëlle Kiefmann

Wie is de coach?

Met ruim 25 jaar ervaring in het Montessori-basisonderwijs, startte Gabriëlle Kiefmann in 2014 haar coachingspraktijk. Een van haar specialiteiten is het werken met jongeren die niet weten welke opleiding passend is of andere problemen ervaren tijdens de studie. Ook begeleidt ze volwassenen met persoonlijke-, stressgerelateerde- en/of loopbaanvragen. Ze werkt met goed gefundeerde tests en analyses, zoals de TMA. Naast haar werk als gecertificeerd NOLOC-coach is Gabriëlle docent bij Balansgroep en begeleidt cursisten die de Registeropleiding tot Professioneel Coach volgen.

Studiekeuze

Verkenning van de arbeidsmarkt

Voorbereiding op de arbeidsmarkt

Persoonlijke ontwikkeling