Studiekeuzetraject bij Stichting Veida

 

De afgelopen twee maanden volgde ik het studiekeuzetraject bij Stichting Veida. Carmen was mijn buddy, zij heeft mij gecoacht.

Het traject heeft mij ten eerste goed geholpen om mezelf beter te leren kennen. Ik ben erachter gekomen wat mijn goede en slechte kwaliteiten en karaktereigenschappen zijn. Dat werd heel goed in kaart gebracht door de Balans Kleurentest, dat is een drijfverentest. Daardoor ik kreeg ik een goed overzicht in mijn kwaliteiten en mogelijke valkuilen.

Ten tweede heeft het mij geholpen met mijn studiekeuze. Het super handige studiekeuzeschema maakt keuzes maken over mogelijke studies overzichtelijk. Door een paar doorslaggevende vragen kon ik mijn studie en hoe ik mij over die studie voel, kort samenvatten op een A4’tje.

Iedereen bij Stichting Veida is zeer behulpzaam, ik kreeg een baantip en een paar handige sites waardoor mijn studiekeuze net wat makkelijker werd.

Kortom, ze helpen je bij Stichting Veida heel goed bij je studiekeuze door alles heel overzichtelijk te maken én jezelf beter te laten leren kennen. Dit traject is zeker een aanrader (en er is daar een hele leuke hond😊).

Veida studiekeuzetraject

3 mei 2021